Om COBIS

om-cobis.jpg

COBIS's mission

Copenhagen Bio Science Park - COBIS - er centralt beliggende i København i midten af et miljø af ekspertise, når det kommer til viden og kommerciel anvendelse af bioteknologi, medicin og farmakologi.

COBIS er et ambitiøst vækstcenter som har som mission at skabe de rette vækstbetingelser for morgendagens bioteknologiske succeser. COBIS har noget at tilbyde dig, uanset om du repræsenterer en etableret life science virksomhed, en CRO inden for life science, eller endda hvis du bare har en god idé, og har brug for hjælp til at komme i gang.

Blandt vores naboer finder du Rigshospitalet, Det Sundhedsvidenskabelige Fakultet og Det Farmaceutiske Fakultet fra Københavns Universitet.

Med denne placering er COBIS - både på nationalt og internationalt plan – centralt placeret i et unikt miljø, når det kommer til viden og kommerciel anvendelse af bioteknologi, medicin og farmakologi.

CO2 neutralt website

mand_logo_feb-juli20.pnghvem står bag cobis

COBIS er et resultat af den politiske vision for Ministeriet for Forskning, Innovation og Videregående Uddannelser, og Region Danmark Hovedstaden om at styrke de bioteknologiske kompetencer i regionen.

Bag COBIS står en af de mest erfarne forskerparker i Danmark: Symbion Science Park. Symbion har mere end 30 års erfaring med at drive højteknologiske faciliteter, kommercialisere forskning, venture finansiering til nystartede virksomheder, og samarbejde med universiteter, forskningsinstitutioner, industri, og hele paletten af business rådgivere.


samarbejde på COBIS

symbion science park samarbejder med COBIS

symbion

Symbion Science Park hjælper unge, ambitiøse virksomheder, der arbejder med innovative, højteknologiske og forskningsbaserede ideer inden for IT, tele, biotek, farmakologi, eller medicin. Hvert år hjælper Symbion ca. 220 unge virksomheder med faciliteter, business development og / eller finansiering.