Virtuelt Kontor

Virtuelt kontor

KR.

1.128 / MD

virtuelt kontor uden skrivebord

Et virtuelt kontor er for dig, der ikke har brug for et kontor, men som skal have professionelle rammer til din virksomhed som egen postkasse, pakkemodtagelse og evt. telefonpasning.

Med et virtuelt kontor fremstår din virksomhed mere professionel. Du kan booke mødelokaler og invitere dine kunder og samarbejdspartnere på frokost i kantinen, og du kan få vores reception til at besvare dine opkald, når du er optaget.


Fremstå professionelt

Fremstå professionelt

Med et virtuelt kontor i COBIS fremstår din virksomhed mere professionel, og du associerer din virksomhed med den succes og prestige, der kendetegner life science virksomhederne i COBIS.

Spar penge

Spar penge

Samtidig reducerer et virtuelt kontor drastisk dine faste omkostninger ved at give dig adgang til de centrale funktioner i forskerparken. Du kan således booke mødelokaler i COBIS og invitere dine kunder og samarbejdspartnere ind i professionelle omgivelser. Selvom din virksomhed er helt nystartet vil den fremstå som etableret og solid.

Bliv en del af netværket

Bliv en del af netværket

Med et virtuelt kontor i COBIS bliver du samtidigt en del af et unikt og alsidigt netværk af iværksættere inden for life science branchen.

find os her

eller kontakt os her