Eget Kontor

Eget kontor

FRA KR.

6.282 / MD

lej EGET kontor i fællesskab

Vi tilbyder et moderne kontorfællesskab med fokus på netværk og læring. Her kan du hver dag omgive dig med andre vækstvirksomheder og idérige iværksættere, alle indenfor biotek / life science / sundhed.

I COBIS kan du leje kontorlokaler i alle størrelser. Vi udlejer alt lige fra små kontorer, der passer til 1-2 personer, til store lokaler med plads til 30-40 personer – og alt derimellem. Derudover tilbyder vi at etablere og sammenslutte flere kontorlokaler til virksomheder, der måtte have behov for dette.


Professionelle rammer

Professionelle rammer

Kontorerne i COBIS er alle kendetegnet ved at være lyse og imødekommende, med masser af sollys. Automatikken sørger for, at det elektriske lys tænder om eftermiddagen/ aftenen og at luften i rummet altid er frisk.

Spar penge

Spar penge

Som lejer i COBIS har du fri adgang til de centrale funktioner i forskerparken. Du kan booke et af vores 17 mødelokaler og invitere dine kunder og samarbejdspartnere ind i professionelle omgivelser. Og som ny kunde i COBIS tilbyder vi en attraktiv introduktionsrabat.

Bliv en del af netværket

Bliv en del af netværket

Med et kontor i COBIS bliver du samtidigt en del af et unikt og alsidigt netværk af iværksættere inden for life science branchen.

find os her

eller kontakt os her