Team

COBIS teamet


Erfaring og kernekompetencer:

Morten Mølgaard Jensen er administrerende direktør for Copenhagen Bio Science Park i København. Han har tidligere haft stillinger som vice direktør og COO i Symbion Science Park og har været ansvarlig for udviklingen af den danske regerings vækststrategi og samtidig fungeret som personlig rådgiver for flere økonomi- og erhvervsministre. Han er tidligere medlem af Dansk Innovationsråd. Med en solid forståelse for iværksætteri og innovationspolitik har Morten startet 4 forskellige inkubatorer inden for life science, IT og kreative teknologier - som alle har stor succes. Han har to gange modtaget den globale pris for Best Science Based Incubator udstedt af The Technopolicy Network.


Uddannelsesmæssig baggrund:

M.Sc. i Business Admin. & Commercial Law, Henley MBA


Erfaring og kernekompetencer:

Lone Buchholz er Key Account Manager i Copenhagen Bio Science Park og har ansvaret for bl.a. kunde dialog og marketing. Hun har omfattende erfaring indenfor salg og marketing, strategi og ledelse, coaching samt Lean projekter.

Af gennemførte succesrige projekter kan nævnes:

  • Workshops inden for etablering af Laboratorier, arb. miljø og ergonomi.
  • Totalløsninger domicil og kombineret labboratorie/undervisning og kontor arealer.
  • Konsulentydelser inden for indretning af Biotek / Pharma branchen.
  • LEAN udviklingsprojekt " New way's of working in sales departments".
  • Indgåelse af års-, ramme og samhandelsaftaler.


Uddannelsesmæssig baggrund:
Merkonom indenfor økonomi og informatik


Erfaring og kernekompetencer:

Med mere end 25 års erfaring som ledelsesassistent, receptionistchef og receptionist i store virksomheder som GE Money Bank, Gallup og Spies Rejser, er Mette eminent kvalificeret indenfor service. Hun holder brikkerne sammen, fungerer som den primære kontaktperson for lejere og sikrer en jævn drift af bioparken.


Uddannelsesmæssig baggrund:

Uddannet i servicesektoren.