Team

COBIS teamet


Erfaring og kernekompetencer:

Morten Mølgaard Jensen er administrerende direktør for Copenhagen Bio Science Park i København. Han har tidligere haft stillinger som vice direktør og COO i Symbion Science Park og har været ansvarlig for udviklingen af den danske regerings vækststrategi og samtidig fungeret som personlig rådgiver for flere økonomi- og erhvervsministre. Han er tidligere medlem af Dansk Innovationsråd. Med en solid forståelse for iværksætteri og innovationspolitik har Morten startet 4 forskellige inkubatorer inden for life science, IT og kreative teknologier - som alle har stor succes. Han har to gange modtaget den globale pris for Best Science Based Incubator udstedt af The Technopolicy Network.


Uddannelsesmæssig baggrund:

M.Sc. i Business Admin. & Commercial Law, Henley MBA


Erfaring og kernekompetencer:

Lone Buchholz er Key Account Manager i Copenhagen Bio Science Park og har ansvaret for bl.a. kunde dialog og marketing. Hun har omfattende erfaring indenfor salg og marketing, strategi og ledelse, coaching samt Lean projekter.

Af gennemførte succesrige projekter kan nævnes:

  • Workshops inden for etablering af Laboratorier, arb. miljø og ergonomi.
  • Totalløsninger domicil og kombineret labboratorie/undervisning og kontor arealer.
  • Konsulentydelser inden for indretning af Biotek / Pharma branchen.
  • LEAN udviklingsprojekt " New way's of working in sales departments".
  • Indgåelse af års-, ramme og samhandelsaftaler.


Uddannelsesmæssig baggrund:
Merkonom indenfor økonomi og informatik


Erfaring og kernekompetencer:

Med mere end 25 års erfaring som ledelsesassistent, receptionistchef og receptionist i store virksomheder som GE Money Bank, Gallup og Spies Rejser, er Mette eminent kvalificeret indenfor service. Hun holder brikkerne sammen, fungerer som den primære kontaktperson for lejere og sikrer en jævn drift af bioparken.


Uddannelsesmæssig baggrund:

Uddannet i servicesektoren.


Erfaring og kernekompetencer:

Anette har arbejdet i mange år inden for servicesektoren, hun har specialiseret sig i at levere en hurtig, præcis og behagelig service til den, hun arbejder med. Med en appetit på ny forretningsudvikling og struktur giver hun lejere i COBIS fremragende service, altid med et smil.


Uddannelsesmæssig baggrund:

Uddannet i servicesektoren.


Accelerace Management Life Science Team medlem

Erfaring og kernekompetencer:

Erfarne leder i Biotech (EpiTherapeutics ApS, ACE BioSciences A / S, Pharmexa A / S) med en track record i strategisk og operationelt lederskab fra ledende medarbejdere, linje ledelse og projektledelse. Meget stærke mennesker og projektledelses stillinger. Dynamisk, tværorganisatorisk og målrettet tankegang med en stærk evne til at overbevise andre. Baggrund fra forskellige biovidenskabsområder, herunder vaccineudvikling, immunterapi, små molekylærlægemidler, epigenetik og molekylærbiologi samt forskellige sygdomsområder som Alzheimers sygdom, infektionssygdomme og kræft.


Uddannelsesmæssig baggrund:

Ph.D., Proteiningeniør, Institut national des Sciences appliquées de Toulouse Master, Molekylærbiologi, Syddansk Universitet


Accelerace Management Life Science Teammedlem

Erfaring: Roche, AstraZeneca, Praecis Pharmaceuticals Inc, Zealand Pharma, 7TM pharma, Ziarco.


Arvind siger, at hun er en Britte, der elsker at arbejde med startups, så meget som hun elsker en god kop the. Jeg er begejstret for at få et firma startet op, og være en del af processen med at gøre en ide til en realitet, der har potentialet til at have en reel indvirkning på vores liv eller vores miljø. Det er den slags glæde, jeg får, når jeg opdager et nyt band, og når de bliver berømte, kan jeg sige, at jeg kendte dem langt tilbage.


Accelerace Management Life Science Teammedlem


Will er en udforsker af hjertet og er altid nysgerrig efter at opdage det ukendte. Hans hovedmotivering er at efterlade verden som et bedre sted for sine fremtidige børnebørn, ideelt ved anvendelse af ny viden og teknologi.

Filosofisk er han en anti-skrøbelig stoiske, der tror på at gøre de virkelig små ting i livet, og en dag håber at blive en Zen-mester i det risikofyldte højt satsende spil som nystartede virksomheder er. Professionelt har han fokuseret på etablering af nye bio-forretningsaktiviteter med kernekapacitet i problemløsning, business intelligence og fremtidsudviklings analyser. Intellektuelt er han interesseret i Syntetisk Biologi, Adfærds psykologi og Machine Learning.

Hans hobbyer ville omfatte klatring, mountain biking og whitewater kajaksejlads, men de nærmeste bjerge er 500 km væk, så vittigheder på ham. Hvis du har vanskelige / uopsættelige problemer, som du tror Will vil have, må du meget gerne sende dem til ww(at)accelerace.io. Du kan også følge hans proces på Linkedin for at se, hvad han laver, og om han kender nogen, der kan være til hjælp i dit venture.


Accelerace Management Life Science Team medlem

Jón Ingi har stort set arbejdet i Life science næsten hele hans faglige liv. En islænder med stærke danske rødder, der er en lidenskabelig hobby kok, der trives bedst i sit køkken med god musik for fuld udblæsning, imens han laver sine kreationer til familie og venner. Som med eksperimentel madlavning anvender han sin viden og erfaring fra verdener med salg, markedsføring og investeringer for at finde den perfekte kombination for hver StartUp ved at definere deres planer og strategier og finde veje til at nå dem.

Accelerace Management Life Science Team Memlem