kapital igennem cobis, finansering for iværksættere

Kapital


Kapital

COBIS tilbyder gennem Accelerace Management A/S adgang til finansiering til startups inden for life science sektoren. Vi tilstræber altid syndikering af vores investeringer med andre venturekapitalselskaber og investeringspartnere.

Kontakt os for at høre nærmere om de aktuelle muligheder.PRESEED Ventures

PreSeed Ventures er en af Danmarks mest succesfulde early stage investorer. I gennem mere end 15 år har de finansieret og støttet talentfulde iværksættere. PreSeed Ventures tror på at den største risiko man kan løbe, er slet ikke at løbe nogen, derfor investerer de i startups, der tør at tænke stort og deler gerne både risiko og udfordringer med dem helt fra start – det har i dag resulteret i en stor familie af succesfulde founders og startups, som Templafy, Forecast, Vivino og Trustpilot.

PreSeed Ventures største ambition er at endnu flere talentfulde startups får succes i fremtiden. De stræber altid efter at være en stærk bidragsyder til det danske økosystem, derfor har de skabt startup skolen PreSeed Academy og søger kontinuerligt at støtte op passionerede community builders gennem partnerskaber med eksempelvis Founders House og TechBBQ.

Se mere på www.preseedventures.dk