HealthTech Nordic

healthTech Nordic

– Connecting the dots in HealthTech

HealthTech Nordic er et accelerator program for projekter og opstartsvirksomheder inden for HealthTech. Vi arbejder for at sammenknytte innovative løsninger, sundhedspleje og det globale marked. Sammen fremmer vi ideer og forener ressourcer for at imødegå de verdensomspændende voksenden sundhedsbehov, mens vi driver regional udvikling og jobskabelse.


Startups, iværksættere og entusiaster indenfor HealthTech er velkomne til at blive medlem af vores HealthTech Nordic Community. Medlemskab giver adgang til møder og seminarer om relevante emner samt interaktion med interesserede, eksperter på topniveau, branchens ledere og potentielle kunder. Startups og iværksættere baseret i Öresund-Kattegat-Skagerrak-området med ambitioner om at vokse internationalt kan også kvalificere sig til HealthTech Nordic Fast Tracks.

HealthTech Nordic drives af Innovation Skåne sammen med Norway Healthtech i Norge; Cobis i Danmark; og Sahlgrenska Science park, Smile Incubator og Invest in Skåne i Sverige. Projektet er delvist finansieret af Interreg Öresund-Kattegat-Skagerrak, Den Europæiske Regionaludviklingsfond. Målet er at hjælpe 100 startups med vækst og skabe 700 nye job.

Læs mere på projektet website: http://healthtechnordic.com

HTN_partners.png