Fleksibilitet

Fleksibilitet


Hos COBIS får du adgang til fleksible kontorfaciliteter og moderne laboratorier i en international høj standard. Vi har 12.000 kvadratmeter moderne arkitektur med laboratoriefaciliteter og kontorer, fællesområder og mødelokaler.

Vi sikrer dig frihed til at udvide eller reducere dit areal i forskerparken på en nem og fleksibel måde, således at du altid har de faciliteter, der opfylder dine behov.

Desuden tilbyder COBIS laboratoriefaciliteter, hvis du arbejder med genteknologisk materiale, celler, radioaktivitet og lignende. Laboratorierne kan tilpasses dit eget udstyr, og om nødvendigt kan vi hjælpe med at købe stinkskabe, LAF bænke, inkubatorer osv. - alt hvad du har brug for at kunne levere førsteklasses forskning.

Både laboratorier og kontorer er bygget efter samme princip, som gør det muligt at skalere op og ned, alt afhængigt af dine behov. Du betaler kun for tjenester, du har brug for.


Reducer dine omkostninger
Hos COBIS ved vi alt om omkostningerne ved at drive et forskningsprojekt. Derfor tilbyder vi en række tjenester til bioteknologiske virksomheder, der ønsker at vokse - tjenester, som ellers ville være meget dyre at erhverve selv. For eksempel:

  • Laboratorieopvask og autoklave
  • Overvågning af følsomme instrumenter eller lokaler
  • Håndtering af kemisk og biologisk affald
  • Levering af is, tøris, trykluft, etc.
  • Samarbejde med Biocenteret for leje af dyrestalde, adgang til teknisk udstyr mv.
  • En professionel reception til at hjælpe dig med at få adgang til faciliteter og udstyr